Op1 gemist? Horecaondernemer Rasmus Emmelkamp maakte overstap naar sneltest-industrie

Op1 gemist? Horecaondernemer Rasmus Emmelkamp maakte overstap naar sneltest-industrie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Horecaondernemer Rasmus Emmelkamp maakte overstap naar <em>sneltest-industrie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In de coronaperiode is er een geheel nieuwe industrie ontstaan: die van de coronasneltesten. Horecaondernemer Rasmus Emmelkamp vertelt in Op1 hoe hij een overstap maakte. ''Toen we net weer open mochten had ik een kok met een loopneus. Voordat bekend werd dat hij geen corona had, waren we drie weken verder. Voor mij werd duidelijk dat er meer sneltesten moesten komen.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Horecaondernemer Rasmus Emmelkamp maakte overstap naar sneltest-industrie

In de coronaperiode is er een geheel nieuwe industrie ontstaan: die van de coronasneltesten. Horecaondernemer Rasmus Emmelkamp vertelt in Op1 hoe hij een overstap maakte. ''Toen we net weer open mochten had ik een kok met een loopneus. Voordat bekend werd dat hij geen corona had, waren we drie weken verder. Voor mij werd duidelijk dat er meer sneltesten moesten komen.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Horecaondernemer Rasmus Emmelkamp maakte overstap naar sneltest-industrie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier