Marcel van Roosmalen keihard voor Caroline van der Plas in De Oranjezomer (video)

Marcel van Roosmalen keihard voor Caroline van der Plas in De Oranjezomer (video)

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marcel van Roosmalen</em> keihard voor Caroline van der Plas in <em>De Oranjezomer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Ook deze week draagt Marcel van Roosmalen weer een vlijmscherme column op. Volgens hem is Caroline van der Plas geen vrouwelijke versie van Johan Derksen, maar lijkt ze meer op een omgetoverde biet. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ook deze week draagt Marcel van Roosmalen weer een vlijmscherme column op. Volgens hem is Caroline van der Plas geen vrouwelijke versie van Johan Derksen, maar lijkt ze meer op een omgetoverde biet.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marcel van Roosmalen keihard voor Caroline van der Plas in De Oranjezomer (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier