Op1 gemist? Tom Verhaar over zijn pijnstillerverslaving: ''Het is net als heroïne''

Op1 gemist? Tom Verhaar over zijn pijnstillerverslaving: ''Het is net als heroïne''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Tom Verhaar over zijn <em>pijnstillerverslaving</em>: ''Het is net als heroïne'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Nederland raken steeds meer mensen verslaafd aan opiaten, oftewel stoffen in zware pijnstillers. In Op1 vertelt Tom Verhaar over zijn verslaving aan de pijnstiller oxycodon. ''Het neemt je pijn weg, je komt in een roes en die roes die voelt voor sommige mensen heerlijk. Mijn hoofd stond stil en ik was in een andere wereld.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Tom Verhaar over zijn pijnstillerverslaving: ''Het is net als heroïne''

In Nederland raken steeds meer mensen verslaafd aan opiaten, oftewel stoffen in zware pijnstillers. In Op1 vertelt Tom Verhaar over zijn verslaving aan de pijnstiller oxycodon. ''Het neemt je pijn weg, je komt in een roes en die roes die voelt voor sommige mensen heerlijk. Mijn hoofd stond stil en ik was in een andere wereld.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Tom Verhaar over zijn pijnstillerverslaving: ''Het is net als heroïne'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier