De Oranjezomer: René van der Gijp over succes Steven Berghuis bij Ajax

De Oranjezomer: René van der Gijp over succes Steven Berghuis bij Ajax

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: René van der Gijp over succes Steven Berghuis bij Ajax Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Feyenoorder Steven Berghuis heeft de overstap gemaakt naar de rivaliserende club Ajax. Gaat hij daar succesvol zijn? René van der Gijp denkt in ieder geval dat hij een aanwinst is voor het team. ''Het is een nuttige speler voor Ajax.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Feyenoorder Steven Berghuis heeft de overstap gemaakt naar de rivaliserende club Ajax. Gaat hij daar succesvol zijn? René van der Gijp denkt in ieder geval dat hij een aanwinst is voor het team. ''Het is een nuttige speler voor Ajax.''

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: René van der Gijp over succes Steven Berghuis bij Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier