Live stream boksen met Nouchka Fontijn (donderdag 7 augustus)

Live stream boksen met Nouchka Fontijn (donderdag 7 augustus)

Kijk vrijdag 6 augustus vanaf 07.00 uur LIVE naar boksen met Nochka Fontijn.

Bekijk het volledige programma van het boksen op de Olympische Spelen.

Alles van het boksen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.

Live stream <em>boksen</em> met Nouchka Fontijn (donderdag 7 augustus) Kijk vrijdag 6 augustus vanaf 07.00 uur LIVE naar boksen met Nochka Fontijn. Bekijk het volledige programma van het boksen op de Olympische Spelen. Alles van het boksen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020. Bekijk ook Nouchka Fontijn naar kwartfinale boksen op Olympische Spelen (video) Bekijk deze video » Zien: Nouchka Fontijn naar halve finale boksen en zeker van medaille Bekijk deze video »
Live :
Live stream boksen met Nouchka Fontijn (donderdag 7 augustus)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream boksen met Nouchka Fontijn (donderdag 7 augustus) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier