Zien: Nouchka Fontijn pakt brons bij het boksen (Olympische Spelen)

Zien: Nouchka Fontijn pakt brons bij het boksen (Olympische Spelen)

Zien: <em>Nouchka Fontijn</em> pakt brons bij het boksen (<em>Olympische Spelen</em>) Na een zilveren plak bij de vorige Olympische Spelen in Rio de Janeiro moet Nouchka Fontijn nu genoegen nemen met het brons. In de halve finale van het Olympisch toernooi verloor ze van de Britse Lauren Price. Het was de laatste professionele wedstrijd uit de carrière van Fontijn, die haar bokshandschoenen aan de wilgen hangt. Bekijk de laatste seconden van de wedstrijd tussen Nouchka Fontijn en Lauren Price hierboven. Bekijk ook Nouchka Fontijn naar kwartfinale boksen op Olympische Spelen (video) Bekijk deze video » Zien: Nouchka Fontijn naar halve finale boksen en zeker van medaille Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Nouchka Fontijn pakt brons bij het boksen (Olympische Spelen)

Na een zilveren plak bij de vorige Olympische Spelen in Rio de Janeiro moet Nouchka Fontijn nu genoegen nemen met het brons. In de halve finale van het Olympisch toernooi verloor ze van de Britse Lauren Price. Het was de laatste professionele wedstrijd uit de carrière van Fontijn, die haar bokshandschoenen aan de wilgen hangt.

Bekijk de laatste seconden van de wedstrijd tussen Nouchka Fontijn en Lauren Price hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nouchka Fontijn pakt brons bij het boksen (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV