Sharon van Rouwendaal vertelt over zware training bij Humberto: "In de jacuzzi zitten"

Sharon van Rouwendaal vertelt over zware training bij Humberto: "In de jacuzzi zitten"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sharon van Rouwendaal</em> vertelt over zware training bij <em>Humberto</em>: &quot;In de jacuzzi zitten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Sharon van Rouwendaal won een zilveren medaille op de tien kilometer openwaterzwemmen en zat donderdag bij Humberto om hierover te vertellen. Haar verhaal leidt tot de nodige hilariteit, want het gaat onder meer over haar 'zware' training: in de jacuzzi zitten. Dit deed ze om te ervaren hoe het is om veel vocht te verliezen. Ook het minizwembadje in de achtertuin waar ze in trainde zorgt voor een komisch moment. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sharon van Rouwendaal vertelt over zware training bij Humberto: "In de jacuzzi zitten"

Sharon van Rouwendaal won een zilveren medaille op de tien kilometer openwaterzwemmen en zat donderdag bij Humberto om hierover te vertellen. Haar verhaal leidt tot de nodige hilariteit, want het gaat onder meer over haar 'zware' training: in de jacuzzi zitten. Dit deed ze om te ervaren hoe het is om veel vocht te verliezen. Ook het minizwembadje in de achtertuin waar ze in trainde zorgt voor een komisch moment.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sharon van Rouwendaal vertelt over zware training bij Humberto: "In de jacuzzi zitten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV