RTL Nieuws: branden Griekenland rukken op naar Athene

RTL Nieuws: branden Griekenland rukken op naar Athene

Griekenland is nog altijd niet verlost van de hevige en nietsontziende bosbranden die het land teisteren. Ook Athene wordt inmiddels bedreigd, nu het vuur ook de stad nadert: "Op 20 kilometer van het centrum worden mensen geëvacueerd en ook het antieke Olympia loopt gevaar", aldus RTL Nieuws. Bekijk de beelden hieronder.

RTL Nieuws: branden Griekenland rukken op naar <em>Athene</em> Griekenland is nog altijd niet verlost van de hevige en nietsontziende bosbranden die het land teisteren. Ook Athene wordt inmiddels bedreigd, nu het vuur ook de stad nadert: "Op 20 kilometer van het centrum worden mensen geëvacueerd en ook het antieke Olympia loopt gevaar", aldus RTL Nieuws. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Video: strand Sicilië (Italië) volledig verwoest door brand Bekijk deze video » Branden Bodrum (Turkije): verslaggeefster staat tussen de vlammen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: branden Griekenland rukken op naar Athene


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Nieuws: branden Griekenland rukken op naar Athene of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV