Heftig: Britney Spears hysterisch blij met allereerste iPad (video)

Heftig: Britney Spears hysterisch blij met allereerste iPad (video)

Je kunt het je bijna niet voorstellen: de miljoenen verdienende, althans in het verleden was dat het geval, Britney Spears heeft nog nooit een iPad gehad. Toch is dat zo, wellicht omdat ze de afgelopen jaren niet de beschikking over haar eigen geld had? De popprinses heeft daar echter nu verandering in gebracht en is hysterisch enthousiast, wat dan weer tot verontrustende reacties van haar fans leidt. "Ik ben zo blij! Mijn kinderen hadden er een maar ik nog nooit. Het is een baanbrekende dag!", roept ze uit. Bekijk de video, die Spears op Instagram plaatste, hieronder.

Heftig: Britney Spears hysterisch blij met allereerste <em>iPad</em> (video) Je kunt het je bijna niet voorstellen: de miljoenen verdienende, althans in het verleden was dat het geval, Britney Spears heeft nog nooit een iPad gehad. Toch is dat zo, wellicht omdat ze de afgelopen jaren niet de beschikking over haar eigen geld had? De popprinses heeft daar echter nu verandering in gebracht en is hysterisch enthousiast, wat dan weer tot verontrustende reacties van haar fans leidt. "Ik ben zo blij! Mijn kinderen hadden er een maar ik nog nooit. Het is een baanbrekende dag!", roept ze uit. Bekijk de video, die Spears op Instagram plaatste, hieronder. Bekijk ook Video: wat moet Britney Spears met dit varken? Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Britney Spears hysterisch blij met allereerste iPad (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV