NOS Sport: Nouchka Fontijn blikt emotioneel terug op bokscarrière

NOS Sport: Nouchka Fontijn blikt emotioneel terug op bokscarrière

Met een hele mooie bronzen medaille op de Olympische Spelen neemt Nouchka Fontijn na 14 jaar afscheid van het boksen. Terugblikken op de mooiste momenten uit haar carrière doet ze uiteraard niet zonder de nodige emoties. Bekijk het fragment van NOS Sport hieronder en bekijk ook het volledige boksschema op de Olympische Spelen.

NOS Sport: <em>Nouchka Fontijn</em> blikt emotioneel terug op bokscarrière Met een hele mooie bronzen medaille op de Olympische Spelen neemt Nouchka Fontijn na 14 jaar afscheid van het boksen. Terugblikken op de mooiste momenten uit haar carrière doet ze uiteraard niet zonder de nodige emoties. Bekijk het fragment van NOS Sport hieronder en bekijk ook het volledige boksschema op de Olympische Spelen. Al het boksen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio is live te zien bij discovery+. De Nederlanders worden zoveel mogelijk op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv en/of Eurosport 1/2 uitgezonden. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020. Bekijk ook Live stream Nederland - Argentinië (hockey vrouwen, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Zien: Nouchka Fontijn pakt brons bij het boksen (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
NOS Sport: Nouchka Fontijn blikt emotioneel terug op bokscarrière

Al het boksen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio is live te zien bij discovery+. De Nederlanders worden zoveel mogelijk op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv en/of Eurosport 1/2 uitgezonden. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV