Video: Kirsten Wild valt, geen medaille koppelkoers (Olympische Spelen)

Video: Kirsten Wild valt, geen medaille koppelkoers (Olympische Spelen)

Amy Pieters en Kirsten Wild werden als favorieten gezien, voor de winst van de koppelkoers op de Olympische Spelen. Helaas ging het, onder andere vanwege een valpartij van Wild, niet helemaal zoals gehoopt en eindigden de twee naast het podium. Bekijk hieronder hoe Wild ten val kwam, in de video van Eurosport.

Video: <em>Kirsten Wild</em> valt, geen medaille koppelkoers (Olympische Spelen) Amy Pieters en Kirsten Wild werden als favorieten gezien, voor de winst van de koppelkoers op de Olympische Spelen. Helaas ging het, onder andere vanwege een valpartij van Wild, niet helemaal zoals gehoopt en eindigden de twee naast het podium. Bekijk hieronder hoe Wild ten val kwam, in de video van Eurosport. Bekijk het complete overzicht van het baanwielrennen op de Olympische Spelen Bekijk ook Zien: Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen rijden exact dezelfde tijd (baanwielrennen) Bekijk deze video » Zien: Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen overtuigend naar kwartfinale sprint Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Video: Kirsten Wild valt, geen medaille koppelkoers (Olympische Spelen)

Bekijk het complete overzicht van het baanwielrennen op de Olympische Spelen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Kirsten Wild valt, geen medaille koppelkoers (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV