Hockeyfinale: Nederland met 3-1 voor tegen Argentinië (Olympische Spelen)

Hockeyfinale: Nederland met 3-1 voor tegen Argentinië (Olympische Spelen)

UPDATE: Nederlandse hockeyvrouwen winnen GOUD

De Nederlandse hockeydames zijn sterk van start gegaan tijdens hun Olympische hockeyfinale tegen Argentinië. In no-time stonden ze op een voorsprong van 3-1. De 3-0 zie je hieronder.

<em>Hockeyfinale</em>: Nederland met 3-1 voor tegen Argentinië (Olympische Spelen) UPDATE: Nederlandse hockeyvrouwen winnen GOUD De Nederlandse hockeydames zijn sterk van start gegaan tijdens hun Olympische hockeyfinale tegen Argentinië. In no-time stonden ze op een voorsprong van 3-1. De 3-0 zie je hieronder. De finalewedstrijd Nederland - Argentinië is op vrijdag 6 augustus om 11.50 uur te zien op NPO 1, NOS.nl, Eurosport, discovery+ en de livestream van Gids.tv. De samenvatting is later te zien op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Olympische Spelen. Bekijk ook Live stream Nederland - Argentinië (hockey vrouwen, Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Hockeyfinale: Nederland met 3-1 voor tegen Argentinië (Olympische Spelen)

De finalewedstrijd Nederland - Argentinië is op vrijdag 6 augustus om 11.50 uur te zien op NPO 1, NOS.nl, Eurosport, discovery+ en de livestream van Gids.tv. De samenvatting is later te zien op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Olympische Spelen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hockeyfinale: Nederland met 3-1 voor tegen Argentinië (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV