Video: Duitse toerist redt hond van de verdrinkingsdood in Roermond

Video: Duitse toerist redt hond van de verdrinkingsdood in Roermond

Video: Duitse toerist redt hond van de <em>verdrinkingsdood</em> in Roermond Een opmerkelijk moment gisteren in Roermond. De hond van een Duitse toerist viel in het water van een vier meter hoge kade. De eigenaar twijfelde geen moment en schoot haar viervoeter te hulp. Het was behoorlijk diep, vertelde de vrouw na afloop aan RTL 112 Vandaag. "Je kon er niet staan, gelukkig kwam er een boot langs." Uiteindelijk moest de brandweer er aan te pas komen om de hond te redden. De hond maakt het goed. Bekijk de video van RTL 112 Vandaag hierboven. Bekijk ook Video: Een jaar na de explosie nog altijd veel onrust in Beiroet Bekijk deze video » Opmerkelijke video: 'Heilige Maagd Maria' verschijnt op stuk hout in Geldrop Bekijk deze video » Dit is waarom het niet de beste Spelen zijn voor Nederland, ondanks 26 medailles (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: Duitse toerist redt hond van de verdrinkingsdood in Roermond

Een opmerkelijk moment gisteren in Roermond. De hond van een Duitse toerist viel in het water van een vier meter hoge kade. De eigenaar twijfelde geen moment en schoot haar viervoeter te hulp. Het was behoorlijk diep, vertelde de vrouw na afloop aan RTL 112 Vandaag. "Je kon er niet staan, gelukkig kwam er een boot langs." Uiteindelijk moest de brandweer er aan te pas komen om de hond te redden. De hond maakt het goed.

Bekijk de video van RTL 112 Vandaag hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Duitse toerist redt hond van de verdrinkingsdood in Roermond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV