Video: Sifan Hassan wint brons op 1500 meter Olympische Spelen

Video: Sifan Hassan wint brons op 1500 meter Olympische Spelen

Sifan Hassan heeft haar tweede Olympische medaille in Tokio veroverd. De Olympisch kampioene op de 5.000 meter liep op de 1.500 meter naar brons. Een prachtig resultaat, al ging ze natuurlijk voor goud.

Lees verder onder de video.

Video: Sifan Hassan wint brons op 1500 meter <em>Olympische Spelen</em> Sifan Hassan heeft haar tweede Olympische medaille in Tokio veroverd. De Olympisch kampioene op de 5.000 meter liep op de 1.500 meter naar brons. Een prachtig resultaat, al ging ze natuurlijk voor goud. Lees verder onder de video. TopfavorietDe Nederlandse atlete startte als topfavoriet, maar moest het goud laten aan Faith Kipyegon uit Kenia. Het zilver was voor de Britse Laura Muir. Hassan mikte in Tokio op een unieke (gouden) trilogie, maar dat gaat nu dus niet meer lukken. Maandag veroverde ze al de Olympische titel op de 5000 meter. Morgen heeft Hassan een nieuwe kans op goud, als om 12.45 uur Nederlandse tijd de finale van de 10.000 meter op het programma staat. Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven. Bekijk hier wanneer Sifan Hassan op Olympische Spelen weer in actie komt. Bekijk ook Op1 gemist? Voormalig atleet Nelli Cooman ging uit haar dak bij winst Sifan Hassan Bekijk deze video » Video: kent Sifan Hassan de Snollebollekes eigenlijk wel? Bekijk deze video » Humberto gemist? Jeugdcoach Yke over Sifan Hassan: "Talent viel toen al op" Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Video: Sifan Hassan wint brons op 1500 meter Olympische Spelen

Topfavoriet
De Nederlandse atlete startte als topfavoriet, maar moest het goud laten aan Faith Kipyegon uit Kenia. Het zilver was voor de Britse Laura Muir. Hassan mikte in Tokio op een unieke (gouden) trilogie, maar dat gaat nu dus niet meer lukken. Maandag veroverde ze al de Olympische titel op de 5000 meter. Morgen heeft Hassan een nieuwe kans op goud, als om 12.45 uur Nederlandse tijd de finale van de 10.000 meter op het programma staat.

Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven. Bekijk hier wanneer Sifan Hassan op Olympische Spelen weer in actie komt.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV