Samenvatting Nederland - Argentinië (finale hockey dames, Olympische Spelen)

Samenvatting Nederland - Argentinië (finale hockey dames, Olympische Spelen)

Samenvatting <em>Nederland - Argentinië</em> (finale hockey dames, Olympische Spelen) Nadat Groot-Brittannië in 2016 na shoot-outs won van Nederland, hebben de Oranjevrouwen het hockeygoud weer terug veroverd. In Tokio werd eeuwige rivaal Argentinië in de finale met 3-1 verslagen. Het was een speciale wedstrijd voor Caia van Maasakker, die na de Olympische Spelen afzwaait bij de Nederlandse hockeydames. Bekijk de samenvatting van Nederland - Argentinië hierboven. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Groot-Brittannië (halve finale hockey, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Hockeyfinale: Nederland met 3-1 voor tegen Argentinië (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Samenvatting Nederland - Argentinië (finale hockey dames, Olympische Spelen)

Nadat Groot-Brittannië in 2016 na shoot-outs won van Nederland, hebben de Oranjevrouwen het hockeygoud weer terug veroverd. In Tokio werd eeuwige rivaal Argentinië in de finale met 3-1 verslagen. Het was een speciale wedstrijd voor Caia van Maasakker, die na de Olympische Spelen afzwaait bij de Nederlandse hockeydames.

Bekijk de samenvatting van Nederland - Argentinië hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - Argentinië (finale hockey dames, Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV