Suse van Kleef in Op1 over succesvolle Olympische Spelen: "In atletiek zie je enorme sprong"

Suse van Kleef in Op1 over succesvolle Olympische Spelen: "In atletiek zie je enorme sprong"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 6 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Suse van Kleef in <em>Op1</em> over succesvolle <em>Olympische Spelen</em>: &quot;In atletiek zie je enorme sprong&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 6 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Opnieuw succes op de Olympische Spelen voor Nederland, twee keer goud, een keer zilver en twee keer brons. Suse van Kleef blikt terug op vandaag: "In het atletiek zie je een enorme sprong, baanwielrennen ook geweldig." De teamsporten hadden eventueel nog ergens een medaille willen halen en ook bij de judo valt het wat tegen aldus van Kleef. Dat neemt echter niet weg dat we nog nooit zoveel medailles hebben gehaad. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Suse van Kleef in Op1 over succesvolle Olympische Spelen: "In atletiek zie je enorme sprong"

Opnieuw succes op de Olympische Spelen voor Nederland, twee keer goud, een keer zilver en twee keer brons. Suse van Kleef blikt terug op vandaag: "In het atletiek zie je een enorme sprong, baanwielrennen ook geweldig." De teamsporten hadden eventueel nog ergens een medaille willen halen en ook bij de judo valt het wat tegen aldus van Kleef. Dat neemt echter niet weg dat we nog nooit zoveel medailles hebben gehaad.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Suse van Kleef in Op1 over succesvolle Olympische Spelen: "In atletiek zie je enorme sprong" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV