Lieve SPLNTR! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Lieve SPLNTR! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Lieve SPLNTR! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na het succes van het eerste seizoen komt de talkshow SPLNTR! van Splinter Chabot vanavond terug met een speciale Pride-uitzending. In het najaar volgt een volledig nieuw seizoen. Dilemma'sIn de special Lieve SPLNTR! bespreekt Splinter Chabot met humor de dilemma’s van kijkers en beantwoordt hij hun vragen. Hierbij wordt Splinter geholpen door gasten zoals Jessie Maya en Jamai Loman. AwardsBovendien worden in dit vrolijke programma ook de winnaars van de Pride Awards 2021 bekendgemaakt. Splinter Chabot zal deze prijs overhandigen aan een bekende en een onbekende LHBTI+-held; iemand die dit jaar zijn of haar nek heeft uitgestoken voor de LHBTI+-community. Bekijk beste beelden van Splntr! seizoen 1 met blunders: ‘Moet ik iets doen?’ Bekijk deze video » Splinter Chabot in De Vooravond: "Mijn boek 'Confettiregen' wordt verfilmd!" Bekijk deze video » Bekijk de aangrijpende video voor internationale dag tegen LHBTIQ fobie: "Kankerflikker!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na het succes van het eerste seizoen komt de talkshow SPLNTR! van Splinter Chabot vanavond terug met een speciale Pride-uitzending. In het najaar volgt een volledig nieuw seizoen.

Dilemma's
In de special Lieve SPLNTR! bespreekt Splinter Chabot met humor de dilemma’s van kijkers en beantwoordt hij hun vragen. Hierbij wordt Splinter geholpen door gasten zoals Jessie Maya en Jamai Loman.

Awards
Bovendien worden in dit vrolijke programma ook de winnaars van de Pride Awards 2021 bekendgemaakt. Splinter Chabot zal deze prijs overhandigen aan een bekende en een onbekende LHBTI+-held; iemand die dit jaar zijn of haar nek heeft uitgestoken voor de LHBTI+-community.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lieve SPLNTR! gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier