NOS Explainer: zijn de Olympische Spelen te bloot?

NOS Explainer: zijn de Olympische Spelen te bloot?

<em>NOS Explainer</em>: zijn de <em>Olympische Spelen</em> te bloot? Zo nu en dan gaat het over kleding tijdens de Olympische Spelen. De ene keer zou er te bloot worden gesport, de andere keer te bedekt. NOS op 3 heeft duizenden sportfoto's van deze Olympische Spelen bekeken om een antwoord te vinden op de vraag: hoe bloot sporten mannen en vrouwen eigenlijk? En hoe is dat ten opzichte van andere jaren? Bekijk de video van NOS Op 3 hierboven. Bekijk ook Johan Derksen in De Oranjezomer: "Ik heb genoten van al die B-sporten vandaag" Bekijk deze video » Live stream atletiek met Sifan Hassan en 4x400 meter (zaterdag 7 augustus) Bekijk deze video » Live stream 10 kilometer met Sifan Hassan (zaterdag 7 augustus) Bekijk deze video »
Sport :
NOS Explainer: zijn de Olympische Spelen te bloot?

Zo nu en dan gaat het over kleding tijdens de Olympische Spelen. De ene keer zou er te bloot worden gesport, de andere keer te bedekt. NOS op 3 heeft duizenden sportfoto's van deze Olympische Spelen bekeken om een antwoord te vinden op de vraag: hoe bloot sporten mannen en vrouwen eigenlijk? En hoe is dat ten opzichte van andere jaren?

Bekijk de video van NOS Op 3 hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Explainer: zijn de Olympische Spelen te bloot? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV