Nieuwsuur: Rob en Jasper wonen naast de A4: "Kunnen niet eens in de tuin zitten"

Nieuwsuur: Rob en Jasper wonen naast de A4: "Kunnen niet eens in de tuin zitten"

<em>Nieuwsuur</em>: Rob en Jasper wonen naast de A4: &quot;Kunnen niet eens in de tuin zitten&quot; Het is de tweede zwarte zaterdag van het jaar. Iedereen vertrekt richting het zuiden en dat betekent extra volle snelwegen. En voor hen die ernaast wonen extra veel lawaai. Wie daarover mee kunnen praten zijn Rob Pons en Jasper Visser. Ze wonen beiden al jaren pal naast de A4 in Heijningen, in Noord-Brabant. Rob en Jasper ondervinden hinder overdag - want even lekker in de tuin zitten gaat niet, en 's nachts worden ze verstoord in hun slaap. Nieuwsuur ging bij ze langs. Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwsuur: vanaf 2025 alleen nog elektische boten toegestaan op Amsterdamse grachten Bekijk deze video » Nieuwsuur: het openbaar vervoer is een van de grootste corona-slachtoffers Bekijk deze video » Ron Fresen in Nieuwsuur: "Druk op Ferd Grapperhaus groeit door vertrouwenscrisis" Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur: Rob en Jasper wonen naast de A4: "Kunnen niet eens in de tuin zitten"

Het is de tweede zwarte zaterdag van het jaar. Iedereen vertrekt richting het zuiden en dat betekent extra volle snelwegen. En voor hen die ernaast wonen extra veel lawaai. Wie daarover mee kunnen praten zijn Rob Pons en Jasper Visser. Ze wonen beiden al jaren pal naast de A4 in Heijningen, in Noord-Brabant. Rob en Jasper ondervinden hinder overdag - want even lekker in de tuin zitten gaat niet, en 's nachts worden ze verstoord in hun slaap. Nieuwsuur ging bij ze langs.

Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: Rob en Jasper wonen naast de A4: "Kunnen niet eens in de tuin zitten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV