Zien: Sifan Hassan wint GOUD op 10.000 meter (Olympische Spelen)

Zien: Sifan Hassan wint GOUD op 10.000 meter (Olympische Spelen)

Atlete Sifan Hassan wint haar tweede gouden medaille op de Olympische Spelen in Tokio en haar derde in totaal. Na goud op de 5 kilometer en brons op de 1500 meter is het nu goud op de 10 km.

Zien: <em>Sifan Hassan</em> wint GOUD op 10.000 meter (Olympische Spelen) Atlete Sifan Hassan wint haar tweede gouden medaille op de Olympische Spelen in Tokio en haar derde in totaal. Na goud op de 5 kilometer en brons op de 1500 meter is het nu goud op de 10 km. Bekijk de gouden race van Sifan Hassan op de 10 kilometer in Tokio hierboven en bekijk hier hoe laat alles van het atletiek op de Olympische Spelen is. Zien: Nederlandse mannen winnen zilver op 4x400m estafette (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Reactie na goud voor Sifan Hassan: "Ik heb gezegd en ik heb gedaan" (video) Bekijk deze video » Zien: Abdi Nageeye wint verrassend zilver op marathon (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Sifan Hassan wint GOUD op 10.000 meter (Olympische Spelen)

Bekijk de gouden race van Sifan Hassan op de 10 kilometer in Tokio hierboven en bekijk hier hoe laat alles van het atletiek op de Olympische Spelen is.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV