Reactie na goud voor Sifan Hassan: "Ik heb gezegd en ik heb gedaan" (video)

Reactie na goud voor Sifan Hassan: "Ik heb gezegd en ik heb gedaan" (video)

Sifan Hassan heeft het opnieuw gedaan, een gouden medaille voor de 10.000 meter op de Olympische Spelen. Ze sleepte ook al een gouden medaille in de wacht op de 5.000 meter en brons op de 1.500 meter. Het Olympische talent reageert vlak na de overwininng: "Ik ben zo blij! Ik heb gezegd en ik heb gedaan."

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Reactie na <em>goud</em> voor <em>Sifan Hassan</em>: &quot;Ik heb gezegd en ik heb gedaan&quot; (video) Sifan Hassan heeft het opnieuw gedaan, een gouden medaille voor de 10.000 meter op de Olympische Spelen. Ze sleepte ook al een gouden medaille in de wacht op de 5.000 meter en brons op de 1.500 meter. Het Olympische talent reageert vlak na de overwininng: "Ik ben zo blij! Ik heb gezegd en ik heb gedaan." Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Live stream atletiek met Sifan Hassan en 4x400 meter (zaterdag 7 augustus) Bekijk deze video » Live stream 10 kilometer met Sifan Hassan (zaterdag 7 augustus) Bekijk deze video » Zien: Sifan Hassan wint GOUD op 10.000 meter (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Zien: tranen bij Sifan Hassan tijdens Wilhelmus op Olympische Spelen Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Reactie na goud voor Sifan Hassan: "Ik heb gezegd en ik heb gedaan" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reactie na goud voor Sifan Hassan: "Ik heb gezegd en ik heb gedaan" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV