Wild op de Veluwe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wild op de Veluwe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wild op de Veluwe gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de driedelige natuurdocumentaire Wild op de Veluwe elke zondag rond 20:20 uur op NPO 1 te zien. DierenfamiliesIn de documentaire vinden jonge vossen hun eigen weg in het bos, groeien wilde biggen uit de klauwen en maken edelherten zich op voor de strijd. Tijdens de serie worden verschillende dierenfamilies op de Veluwe door de seizoenen heen gevolgd. NieuwelingenIn de eerste aflevering worden de groepen vossen en everzwijnen uitgebreid met speelse nieuwelingen. De edelherten verliezen hun statusbepalende gewei en de vogels bouwen en vullen hun nesten. Unieke beelden: hele wolvenfamilie gespot op de Veluwe Bekijk deze video » Zien: met de huskyslee op de Veluwe nu mogelijk Bekijk deze video » Video: gaat de moeflon overleven op de Hoge Veluwe nu de wolf er is? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is de driedelige natuurdocumentaire Wild op de Veluwe elke zondag rond 20:20 uur op NPO 1 te zien.

Dierenfamilies
In de documentaire vinden jonge vossen hun eigen weg in het bos, groeien wilde biggen uit de klauwen en maken edelherten zich op voor de strijd. Tijdens de serie worden verschillende dierenfamilies op de Veluwe door de seizoenen heen gevolgd.

Nieuwelingen
In de eerste aflevering worden de groepen vossen en everzwijnen uitgebreid met speelse nieuwelingen. De edelherten verliezen hun statusbepalende gewei en de vogels bouwen en vullen hun nesten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wild op de Veluwe gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier