Daley Blind over verlies van PSV: ''Dit is een wake up call''

Daley Blind over verlies van PSV: ''Dit is een wake up call''

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 7 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Daley Blind</em> over verlies van PSV: ''Dit is een wake up call'' Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 7 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Ajax-speler Daley Blind ziet de rode kaart voor Nicolás Tagliafico als bepalend in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Ajax kwam zaterdag al snel met 0-2 achter tegen PSV. Uiteindelijk leed het team van Erik ten Hag leed een 0-4 nederlaag. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ajax-speler Daley Blind ziet de rode kaart voor Nicolás Tagliafico als bepalend in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Ajax kwam zaterdag al snel met 0-2 achter tegen PSV. Uiteindelijk leed het team van Erik ten Hag leed een 0-4 nederlaag.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Daley Blind over verlies van PSV: ''Dit is een wake up call'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV