Video: Vrolijke Abdi Nageeye neemt zilveren medaille dansend in ontvangst

Video: Vrolijke Abdi Nageeye neemt zilveren medaille dansend in ontvangst

Abdi Nageeye wist op de laatste dag van de Olympische Spelend verassend een zilveren medaille te winnen op de marathon. De Nederlander eindigde achter de Keniaan Eliud Kipchoge en zorgt dus voor een stunt op de laatste dag van de Spelen. Tijdens de medaille uitreiking was Nageeye zo blij dat hij besloot te gaan dansen.

Bekijk de video van Eurosport Nederland hieronder.

Video: Vrolijke <em>Abdi Nageeye</em> neemt <em>zilveren medaille</em> dansend in ontvangst Abdi Nageeye wist op de laatste dag van de Olympische Spelend verassend een zilveren medaille te winnen op de marathon. De Nederlander eindigde achter de Keniaan Eliud Kipchoge en zorgt dus voor een stunt op de laatste dag van de Spelen. Tijdens de medaille uitreiking was Nageeye zo blij dat hij besloot te gaan dansen. Bekijk de video van Eurosport Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Hoogland en Lavreysen krijgen medailles uitgereikt (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Video: Nouchka Fontijn krijgt bronzen medaille uitgereikt (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Video: Vrolijke Abdi Nageeye neemt zilveren medaille dansend in ontvangst


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Vrolijke Abdi Nageeye neemt zilveren medaille dansend in ontvangst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV