Zien: Zo viert Barack Obama (ondanks corona) zijn verjaardag

Zien: Zo viert Barack Obama (ondanks corona) zijn verjaardag

Barack Obama vierde dit weekend zijn zestigste verjaardag. In eerste instantie was een Great Gatsby-achtige feest gepland, uiteindelijk werd het iets minder.

Zien: Zo viert <em>Barack Obama</em> (ondanks corona) zijn verjaardag Barack Obama vierde dit weekend zijn zestigste verjaardag. In eerste instantie was een Great Gatsby-achtige feest gepland, uiteindelijk werd het iets minder. HonderdenToch waren er uiteindelijk nog honderden gasten op het feest uitgenodigd, waaronder een heel aantal celebs: "Rijk en beroemd, die mogen dan blijkbaar wel feesten. Dat is gewoon niet uit te leggen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Zien: Barack Obama roast Donald Trump in interview met Jimmy Kimmel Bekijk deze video » Zien: oud-presidenten Amerika doen oproep voor vaccineren tegen coronavirus Bekijk deze video »
Show :
Zien: Zo viert Barack Obama (ondanks corona) zijn verjaardag

Honderden
Toch waren er uiteindelijk nog honderden gasten op het feest uitgenodigd, waaronder een heel aantal celebs: "Rijk en beroemd, die mogen dan blijkbaar wel feesten. Dat is gewoon niet uit te leggen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Zo viert Barack Obama (ondanks corona) zijn verjaardag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV