Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Undercover in Nederland gemist? Alberto op jacht naar internationale oplichters Bekijk deze video » Undercover in Nederland: oplichters proberen weg te rennen Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Alberto Stegeman pakt paardenhandel aan Bekijk deze video » Deze week in Undercover in Nederland aandacht voor internationale oplichters die met gladde praatjes Nederlandse ondernemers proberen te tillen. ConfrontatieAlberto gaat de confrontatie aan met de oplichters. Als hij ze heeft gevonden en ze confronteert met de feiten, zijn niet blij hem te zien. OntmaskerenMet de verborgen camera als het perfecte wapen worden in dit programma allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederland blootgelegd. Undercover in Nederland gemist? Alberto confronteert louche aannemer Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Waarom betaald Gerco zijn schulden niet? Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Alberto infiltreert in een dubieus callcenter Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week in Undercover in Nederland aandacht voor internationale oplichters die met gladde praatjes Nederlandse ondernemers proberen te tillen.

Confrontatie
Alberto gaat de confrontatie aan met de oplichters. Als hij ze heeft gevonden en ze confronteert met de feiten, zijn niet blij hem te zien.

Ontmaskeren
Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden in dit programma allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederland blootgelegd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Undercover in Nederland

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier