Badr Hari over GLORY78 en nieuwe levensstijl: “Fans zijn egoïstisch” (video)

Badr Hari over GLORY78 en nieuwe levensstijl: “Fans zijn egoïstisch” (video)

Jay-Jay Boske sprak bokslegende Badr Hari tijdens de persconferentie van GLORY78 in Amsterdam. Volgens hem is het worden van kampioen de enige reden dat hij überhaupt nog vecht en niets staat hem meer in de weg om de titel in de wacht te slepen.

Je kunt GLORY 78 kijken via de betaalde livestream van GLORY.

<em>Badr Hari</em> over GLORY78 en nieuwe levensstijl: “Fans zijn egoïstisch” (video) Jay-Jay Boske sprak bokslegende Badr Hari tijdens de persconferentie van GLORY78 in Amsterdam. Volgens hem is het worden van kampioen de enige reden dat hij überhaupt nog vecht en niets staat hem meer in de weg om de titel in de wacht te slepen. Je kunt GLORY 78 kijken via de betaalde livestream van GLORY. De breuk met zijn coachHoe kijkt hij terug op zijn tijd bij oud-trainer/-coach Mike Passenier en overstap naar Said El Badaoui? Eén ding is in ieder geval zeker: Badr is er meer dan klaar voor om met de winst naar huis te gaan op zaterdag 4 september. Bekijk het interview met Badr Hari hierboven. GLORY 78 met het gevecht van Badr Hari is zaterdag 4 september vanaf 20:00 uur te zien. Lees hier hoe je GLORY 78 op tv en online kunt kijken. Bekijk ook GLORY 78 verplaatst: Badr Hari heeft neus gebroken tijdens training (video) Bekijk deze video » Zien: Badr Hari heeft intense training, maand voor GLORY 78 Bekijk deze video »
Sport :
Badr Hari over GLORY78 en nieuwe levensstijl: “Fans zijn egoïstisch” (video)

De breuk met zijn coach
Hoe kijkt hij terug op zijn tijd bij oud-trainer/-coach Mike Passenier en overstap naar Said El Badaoui? Eén ding is in ieder geval zeker: Badr is er meer dan klaar voor om met de winst naar huis te gaan op zaterdag 4 september.

Bekijk het interview met Badr Hari hierboven. GLORY 78 met het gevecht van Badr Hari is zaterdag 4 september vanaf 20:00 uur te zien. Lees hier hoe je GLORY 78 op tv en online kunt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Badr Hari over GLORY78 en nieuwe levensstijl: “Fans zijn egoïstisch” (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV