Zien: zo vieren hockeydames de gouden medaille in Scheveningen

Zien: zo vieren hockeydames de gouden medaille in Scheveningen

De Nederlandse hockeydames hebben goud gepakt op de Olympische Spelen in Tokio. Tijdens het Olympic Festival in Scheveningen werden de dames gehuldigd en konden ze een goed feestje vieren. En dat feestje is zeker gevierd, zo is te zien op de beelden van Humberto Tan. Het team danst heen en weer op de muziek van Snollebollekes.

Zien: zo vieren hockeydames <em>de gouden medaille</em> in Scheveningen De Nederlandse hockeydames hebben goud gepakt op de Olympische Spelen in Tokio. Tijdens het Olympic Festival in Scheveningen werden de dames gehuldigd en konden ze een goed feestje vieren. En dat feestje is zeker gevierd, zo is te zien op de beelden van Humberto Tan. Het team danst heen en weer op de muziek van Snollebollekes. Bekijk de video van Humberto Tan hierboven Bekijk ook Zien: tranen bij Sifan Hassan tijdens Wilhelmus op Olympische Spelen Bekijk deze video » Reactie na goud voor Sifan Hassan: "Ik heb gezegd en ik heb gedaan" (video) Bekijk deze video »

Bekijk de video van Humberto Tan hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: zo vieren hockeydames de gouden medaille in Scheveningen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV