B&B Vol Liefde: Debby heeft verkeerde schoenen aan voor date met Jelmer

B&B Vol Liefde: Debby heeft verkeerde schoenen aan voor date met Jelmer

Op advies van Art heeft Jelmer eindelijk besloten om Debby op een date te vragen. De twee gaan romantisch picknicken in een park, maar Debby is vooral erg bezig met haar schoenkeuze.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Debby heeft verkeerde schoenen aan voor date met Jelmer Op advies van Art heeft Jelmer eindelijk besloten om Debby op een date te vragen. De twee gaan romantisch picknicken in een park, maar Debby is vooral erg bezig met haar schoenkeuze. Je maakt een grapje...Debby komt namelijk aanzetten met hoge hakken, terwijl het stel gaat picknicken. Vervolgens pakt ze snel haar teenslippers uit haar tas en verwisselt direct haar schoenen voor de comfortabele optie. Jelmer vindt het helemaal prima, maar moet er wel een beetje om lachen. B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol Liefde: Debby heeft verkeerde schoenen aan voor date met Jelmer

Je maakt een grapje...
Debby komt namelijk aanzetten met hoge hakken, terwijl het stel gaat picknicken. Vervolgens pakt ze snel haar teenslippers uit haar tas en verwisselt direct haar schoenen voor de comfortabele optie. Jelmer vindt het helemaal prima, maar moet er wel een beetje om lachen.

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op B&B Vol Liefde: Debby heeft verkeerde schoenen aan voor date met Jelmer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV