Video: deze kinderen moesten vluchten voor de bosbranden in Griekenland

Video: deze kinderen moesten vluchten voor de bosbranden in Griekenland

Video: deze kinderen moesten vluchten voor de <em>bosbranden in Griekenland</em> Pavlos en Iason van 12 jaar lagen dit weekend lekker te slapen toen ze ineens hun huis uit moesten. Net als duizenden andere mensen in Griekenland, moesten ze vluchten voor de natuurbranden. Die woeden op dit moment in alle hevigheid, op meerdere plaatsen rond de Middellandse Zee. Hoe moet het nu verder met de jongens? Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Kudde verdwaalde olifanten op weg naar huis, bekijk de bijzondere beelden Bekijk deze video » Zien: Taliban veroveren belangrijke Afghaanse provinciehoofdstad Kunduz Bekijk deze video » Overzicht: Nederland wint recordaantal medailles op Olympische Spelen in Tokio Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: deze kinderen moesten vluchten voor de bosbranden in Griekenland

Pavlos en Iason van 12 jaar lagen dit weekend lekker te slapen toen ze ineens hun huis uit moesten. Net als duizenden andere mensen in Griekenland, moesten ze vluchten voor de natuurbranden. Die woeden op dit moment in alle hevigheid, op meerdere plaatsen rond de Middellandse Zee. Hoe moet het nu verder met de jongens?

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: deze kinderen moesten vluchten voor de bosbranden in Griekenland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV