Zien: Familie Dusty (Ex On The Beach) deelt update video na scooterongeluk

Zien: Familie Dusty (Ex On The Beach) deelt update video na scooterongeluk

Vorige maand belandde Ex On The Beach-deelnemer Dusty Taconis in het ziekenhuis na een zwaar scooterongeluk. Dusty had meerdere hersenbloedingen en moest een zware hersenoperatie ondergaan. Op Instagram deelt de familie Taconis een heftige video van Dusty zijn herstel.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Familie Dusty (<em>Ex On The Beach</em>) deelt <em>update video</em> na scooterongeluk Vorige maand belandde Ex On The Beach-deelnemer Dusty Taconis in het ziekenhuis na een zwaar scooterongeluk. Dusty had meerdere hersenbloedingen en moest een zware hersenoperatie ondergaan. Op Instagram deelt de familie Taconis een heftige video van Dusty zijn herstel. Tekst gaat verder onder de video. Update herstelDe familie is voorzichtig met het uitbrengen van positief nieuws, omdat het nog altijd een onzekere tijd is voor de realityster: "De artsen zijn stomverbaasd hoe snel Dusty aan het herstellen is. We hebben nog een lange weg te gaan, maar gelukkig is Dusty een echte tijger en geeft hij niet zomaar op." Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Dusty uit Ex On The Beach vecht voor zijn leven: "Hou je taai" (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Dusty (Ex On The Beach) heeft meerdere hersenbloedingen gehad, zo gaat het nu met hem Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Familie Dusty (Ex On The Beach) deelt update video na scooterongeluk

Update herstel
De familie is voorzichtig met het uitbrengen van positief nieuws, omdat het nog altijd een onzekere tijd is voor de realityster: "De artsen zijn stomverbaasd hoe snel Dusty aan het herstellen is. We hebben nog een lange weg te gaan, maar gelukkig is Dusty een echte tijger en geeft hij niet zomaar op."

Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Familie Dusty (Ex On The Beach) deelt update video na scooterongeluk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV