Zien: Messi aangekomen in Parijs, PSG bevestigt komst met korte video

Zien: Messi aangekomen in Parijs, PSG bevestigt komst met korte video

De kogel is door de kerk: Lionel Messi is speler van Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht heeft met een video op socialmedia de komst van Messi bevestigt. De Argentijnse-voetballer kwam vandaag rond half vier aan in Parijs. Kort daarna plaatste PSG een veelzeggende video op Twitter.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Messi</em> aangekomen in Parijs, <em>PSG</em> bevestigt komst met korte video De kogel is door de kerk: Lionel Messi is speler van Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht heeft met een video op socialmedia de komst van Messi bevestigt. De Argentijnse-voetballer kwam vandaag rond half vier aan in Parijs. Kort daarna plaatste PSG een veelzeggende video op Twitter. Tekst gaat verder onder de video. Lionel MessiOp woensdag heeft Paris Saint-Germain een persconferentie ingepland en verwacht wordt dat Messi dan officieel aan het grote publieke wordt voorgesteld. Naar verluidt gaat de Argentijn voor twee jaar tekenen in Parijs met een optie voor nog een jaar. Messi zal voor 35 miljoen euro netto per jaar op de loonlijst komen te staan. Bekijk de video van Paris Saint-Germain hierboven. Bekijk ook De Oranjezomer gemist? Johan en René over transfer Messi en FC Barcelona Bekijk deze video » Zien: Emotionele Messi op persconferentie neemt afscheid van FC Barcelona Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Messi aangekomen in Parijs, PSG bevestigt komst met korte video

Lionel Messi
Op woensdag heeft Paris Saint-Germain een persconferentie ingepland en verwacht wordt dat Messi dan officieel aan het grote publieke wordt voorgesteld. Naar verluidt gaat de Argentijn voor twee jaar tekenen in Parijs met een optie voor nog een jaar. Messi zal voor 35 miljoen euro netto per jaar op de loonlijst komen te staan.

Bekijk de video van Paris Saint-Germain hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Messi aangekomen in Parijs, PSG bevestigt komst met korte video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV