Video: Willem-Alexander en Máxima feesten met olympische medaillewinnaars

Video: Willem-Alexander en Máxima feesten met olympische medaillewinnaars

Terwijl de meeste Olympiërs nog nahijgen van hun topprestaties in Tokio wacht hen vandaag weer een druk programma in Den Haag. De olympische medaillewinnaars worden vandaag traditiegetrouw op het schild gehesen voor een huldiging. Mark Rutte, koning Willem-Alexander en koningin Maxima zijn ook van de partij.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Willem-Alexander</em> en <em>Máxima</em> feesten met olympische medaillewinnaars Terwijl de meeste Olympiërs nog nahijgen van hun topprestaties in Tokio wacht hen vandaag weer een druk programma in Den Haag. De olympische medaillewinnaars worden vandaag traditiegetrouw op het schild gehesen voor een huldiging. Mark Rutte, koning Willem-Alexander en koningin Maxima zijn ook van de partij. Tekst gaat verder onder de video. Paleis NoordeindeNa de huldiging vertrokken de medaillewinnaars naar Paleis Noordeinde waar ze ontvangen werden door koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Vanavond worden alle atleten nogmaals gehuldigd in Scheveningen, door alle coronamaatregelen is dit helaas zonder publiek. Bekijk het fragment uit RTL Bouelvard hierboven.
TV :
Video: Willem-Alexander en Máxima feesten met olympische medaillewinnaars

Paleis Noordeinde
Na de huldiging vertrokken de medaillewinnaars naar Paleis Noordeinde waar ze ontvangen werden door koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Vanavond worden alle atleten nogmaals gehuldigd in Scheveningen, door alle coronamaatregelen is dit helaas zonder publiek.

Bekijk het fragment uit RTL Bouelvard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Willem-Alexander en Máxima feesten met olympische medaillewinnaars of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV