Video: Sylvie Meis binnenkort bedolven onder knappe vrijgezellen

Video: Sylvie Meis binnenkort bedolven onder knappe vrijgezellen

Sylvie Meis zit zelf wel gebakken in de liefde dus nu gaat ze spelen voor cupido en het Duitse volk aan een partner helpen. Ze wordt de nieuwe presentatrice van 'Love Island', de show waarin knappe Duitse vrijgezellen samen in een villa zitten om de liefde van hun leven te ontmoeten. Tijdens het opnemen van de show heeft Meis ook een jubileum te vieren met haar man Niklas: "Ik ben er zeker van dat hij naar Mallorca komt."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Sylvie Meis</em> binnenkort bedolven onder knappe <em>vrijgezellen</em> Sylvie Meis zit zelf wel gebakken in de liefde dus nu gaat ze spelen voor cupido en het Duitse volk aan een partner helpen. Ze wordt de nieuwe presentatrice van 'Love Island', de show waarin knappe Duitse vrijgezellen samen in een villa zitten om de liefde van hun leven te ontmoeten. Tijdens het opnemen van de show heeft Meis ook een jubileum te vieren met haar man Niklas: "Ik ben er zeker van dat hij naar Mallorca komt." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Video: Sylvie Meis binnenkort bedolven onder knappe vrijgezellen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Sylvie Meis binnenkort bedolven onder knappe vrijgezellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV