Video: dragqueen Sletlana zette achtervolging in op Uber-chauffeur

Video: dragqueen Sletlana zette achtervolging in op Uber-chauffeur

Dragqueen Sletlana dacht vrijdag eens even gezellig met de hakken van de vloer te gaan tijdens de Pride en bestelde een Uber van de Amsterdamse Pijp naar het centrum. Maar bij aankomst van de taxi ging het helemaal mis: "Toen hij me zag reed hij snel weg", vertelt Kostas Khaerlamov, zoals zijn echte naam luidt.

Sletlana in de achtervolging
Sletlana gaf het echter niet zomaar op en snelde achter de auto aan: "Kun je je dat voorstellen, helemaal in drag-kostuum? Maar toen reed hij weer weg en vervolgens zag ik op mijn telefoon dat hij de rit gecanceld had." Of dit nog niet erg genoeg was, gebeurde later op de avond precies hetzelfde, toen Kostas weer naar huis wilde. Bekijk het item van Hart van Nederland, waarin ook Jennifer Hopelezz die hetzelfde overkwam aan het woord komt, hieronder.

Video: dragqueen <em>Sletlana</em> zette achtervolging in op Uber-chauffeur Dragqueen Sletlana dacht vrijdag eens even gezellig met de hakken van de vloer te gaan tijdens de Pride en bestelde een Uber van de Amsterdamse Pijp naar het centrum. Maar bij aankomst van de taxi ging het helemaal mis: "Toen hij me zag reed hij snel weg", vertelt Kostas Khaerlamov, zoals zijn echte naam luidt. Sletlana in de achtervolgingSletlana gaf het echter niet zomaar op en snelde achter de auto aan: "Kun je je dat voorstellen, helemaal in drag-kostuum? Maar toen reed hij weer weg en vervolgens zag ik op mijn telefoon dat hij de rit gecanceld had." Of dit nog niet erg genoeg was, gebeurde later op de avond precies hetzelfde, toen Kostas weer naar huis wilde. Bekijk het item van Hart van Nederland, waarin ook Jennifer Hopelezz die hetzelfde overkwam aan het woord komt, hieronder. View this post on Instagram A post shared by ᏕረᏋፕረል₦ል 𓃟 ₭ዕᏕፕልᏕ ₭ዘልዪረልጠዐሀ (@sletlanaaa) View this post on Instagram A post shared by Jennifer Hopelezz (@jenniferhopelezz) Bekijk ook Drag Race Holland seizoen 2: dit zijn de queens Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: dragqueen Sletlana zette achtervolging in op Uber-chauffeur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV