Humberto: Mick van Wely over Kleine Willem & Costa del Crime

Humberto: Mick van Wely over Kleine Willem & Costa del Crime

Misdaadverslaggever Mick van Wely sprak voor zijn docuserie Costa del Crime, vanaf deze week te zien op Videoland, onder andere met Kleine Willem, die jarenlang actief was in de onderwereld. Hij sprak er dinsdagavond over bij Humberto.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 10 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Humberto: Mick van Wely over <em>Kleine Willem</em> &amp; Costa del Crime Misdaadverslaggever Mick van Wely sprak voor zijn docuserie Costa del Crime, vanaf deze week te zien op Videoland, onder andere met Kleine Willem, die jarenlang actief was in de onderwereld. Hij sprak er dinsdagavond over bij Humberto. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 10 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto: Mick van Wely over Kleine Willem & Costa del Crime


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Mick van Wely over Kleine Willem & Costa del Crime of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV