Video: Humberto Tan onderwerpt estafettemannen TeamNL aan quiz

Video: Humberto Tan onderwerpt estafettemannen TeamNL aan quiz

De estafettemannen van TeamNL haalden afgelopen weekend verrassend zilver op de Olympische Spelen. Dat was natuurlijk een hele goede reden voor Humberto Tan om ze dinsdagavond uit te nodigen in zijn talkshow, waar hij een quiz met ze speelde.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 10 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Video: Humberto Tan onderwerpt estafettemannen <em>TeamNL</em> aan quiz De estafettemannen van TeamNL haalden afgelopen weekend verrassend zilver op de Olympische Spelen. Dat was natuurlijk een hele goede reden voor Humberto Tan om ze dinsdagavond uit te nodigen in zijn talkshow, waar hij een quiz met ze speelde. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 10 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Humberto Tan onderwerpt estafettemannen TeamNL aan quiz


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Humberto Tan onderwerpt estafettemannen TeamNL aan quiz of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV