Vincent in B&B Vol Liefde: 'Monique zit te katten naar Sophie'

Vincent in B&B Vol Liefde: 'Monique zit te katten naar Sophie'

Monique vindt dat de sfeer in de B&B van Vincent veranderd is sinds de komst van Sophie en confronteert hem daarmee. "Dat wisten we natuurlijk, als er iemand bij komt", reageert hij. Maar met dat antwoord komt hij er niet. "Toen Marcella erbij kwam, was dat niet zo. Nu heb ik dat wel", aldus zijn date van het eerste uur.

'Mo kat naar Sophie'
Vincent krijgt even later de mogelijkheid om de spanning tussen de dames te omschrijven: "Mo en Sophie kunnen niet zo goed met elkaar. Er wordt een beetje gekat, maar meer van Mo naar Sophie dan van Sophie naar Mo." Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder.

Vincent in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Monique zit te katten naar Sophie' Monique vindt dat de sfeer in de B&B van Vincent veranderd is sinds de komst van Sophie en confronteert hem daarmee. "Dat wisten we natuurlijk, als er iemand bij komt", reageert hij. Maar met dat antwoord komt hij er niet. "Toen Marcella erbij kwam, was dat niet zo. Nu heb ik dat wel", aldus zijn date van het eerste uur. 'Mo kat naar Sophie'Vincent krijgt even later de mogelijkheid om de spanning tussen de dames te omschrijven: "Mo en Sophie kunnen niet zo goed met elkaar. Er wordt een beetje gekat, maar meer van Mo naar Sophie dan van Sophie naar Mo." Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Jacob irriteert Monica door verstoren yogales Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: verpest Monique het hiermee bij Vincent? Bekijk deze video »
TV :
Vincent in B&B Vol Liefde: 'Monique zit te katten naar Sophie'

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vincent in B&B Vol Liefde: 'Monique zit te katten naar Sophie' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV