Op1 gemist? Caroline van der Plas over formatie: "Mijn deadline zou 1 september zijn"

Op1 gemist? Caroline van der Plas over formatie: "Mijn deadline zou 1 september zijn"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Caroline van der Plas over <em>formatie</em>: &quot;Mijn deadline zou 1 september zijn&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Caroline van der Plas is voorstander van nieuwe verkiezingen nadat de formatie zo lang op zich laat wachten: "Ik heb een motie van Wilders voor het recess ook ondersteunt die toen vroeg voor nieuwe verkiezingen." Wanneer is het nou precies tijd om na te denken over een andere aanpak? Volgens Caroline van der Plas is het binnenkort tijd om dat te herzien: "Mijn deadline zou 1 september zijn." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Caroline van der Plas over formatie: "Mijn deadline zou 1 september zijn"

Caroline van der Plas is voorstander van nieuwe verkiezingen nadat de formatie zo lang op zich laat wachten: "Ik heb een motie van Wilders voor het recess ook ondersteunt die toen vroeg voor nieuwe verkiezingen." Wanneer is het nou precies tijd om na te denken over een andere aanpak? Volgens Caroline van der Plas is het binnenkort tijd om dat te herzien: "Mijn deadline zou 1 september zijn."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Caroline van der Plas over formatie: "Mijn deadline zou 1 september zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV