Bas Haan over Deventer Moordzaak: "Hele zaak is fake news" (Humberto)

Bas Haan over Deventer Moordzaak: "Hele zaak is fake news" (Humberto)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Bas Haan over <em>Deventer Moordzaak</em>: &quot;Hele zaak is fake news&quot; (Humberto) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Het is een van de meest spraakmakende zaken van de afgelopen decennia: de Deventer Moordzaak. Onderzoeksjournalist Bas Haan schreef er een boek dat nu verfilmd is. Hij vertelt bij Humberto dat je als journalist macht hebt en streeft naar objectiviteit. Haan vertelt dat deze zaak een en al fake news was en dat hij halverwege het schrijven van zijn boek van opinie gedraaid is. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bas Haan over Deventer Moordzaak: "Hele zaak is fake news" (Humberto)

Het is een van de meest spraakmakende zaken van de afgelopen decennia: de Deventer Moordzaak. Onderzoeksjournalist Bas Haan schreef er een boek dat nu verfilmd is. Hij vertelt bij Humberto dat je als journalist macht hebt en streeft naar objectiviteit. Haan vertelt dat deze zaak een en al fake news was en dat hij halverwege het schrijven van zijn boek van opinie gedraaid is.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bas Haan over Deventer Moordzaak: "Hele zaak is fake news" (Humberto) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV