Nu te zien op Videoland: Mick van Wely's docuserie Costa del Crime

Nu te zien op Videoland: Mick van Wely's docuserie Costa del Crime

Misdaadjournalist Mick van Wely geeft een inkijk in het leven van de Nederlandse criminelen aan de Spaanse Costa. Corruptie is een groot onderdeel van de criminaliteit in Spanje en veel Nederlandse criminelen verkassen dan ook naar de Spaanse kust om hier hun criminele praktijken vorm te geven. De straffen zijn niet alleen lager, ook komen ze er nog vaak mee weg.

Nu te zien op Videoland: Mick van Wely's docuserie <em>Costa del Crime</em> Misdaadjournalist Mick van Wely geeft een inkijk in het leven van de Nederlandse criminelen aan de Spaanse Costa. Corruptie is een groot onderdeel van de criminaliteit in Spanje en veel Nederlandse criminelen verkassen dan ook naar de Spaanse kust om hier hun criminele praktijken vorm te geven. De straffen zijn niet alleen lager, ook komen ze er nog vaak mee weg. Costa del Crime is vanaf nu te zien op Videoland. Bekijk ook Mick van Wely in Humberto over druk op journalistiek: "Veel mensen worden beveiligd" Bekijk deze video » Humberto: Mick van Wely over Kleine Willem & Costa del Crime Bekijk deze video »

Costa del Crime is vanaf nu te zien op Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nu te zien op Videoland: Mick van Wely's docuserie Costa del Crime of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV