Mark Rutte uitgejouwd in Groningen: "Oprutte weg met dit kabinet" (video)

Mark Rutte uitgejouwd in Groningen: "Oprutte weg met dit kabinet" (video)

Demissionair premier Mark Rutte bracht vandaag (12 augustus) een bezoek aan het door aardbevingen getroffen gebied in Groningen. In Loppersum werd de premier niet bepaald enthousiast ontvangen. Omstanders schreeuwden 'Oprutte weg met dit kabinet', Rutte reageerde laconiek en liet de omstanders weten dat de verkiezingen al geweest zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Mark Rutte</em> uitgejouwd in <em>Groningen</em>: &quot;Oprutte weg met dit kabinet&quot; (video) Demissionair premier Mark Rutte bracht vandaag (12 augustus) een bezoek aan het door aardbevingen getroffen gebied in Groningen. In Loppersum werd de premier niet bepaald enthousiast ontvangen. Omstanders schreeuwden 'Oprutte weg met dit kabinet', Rutte reageerde laconiek en liet de omstanders weten dat de verkiezingen al geweest zijn. Tekst gaat verder onder de video. Bezoek GroningenDemissionair premier Mark Rutte bezoekt Groningen vanwege de schadeafhandeling na de destructieve aardbevingen in de provincie. Rutte gaat vandaag ook praten over versterking van de gebouwen in de regio en de energietransitie. Bekijk het fragment van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Video: Mark Rutte over eendaagse festivals en Janssen-vaccin Bekijk deze video » Mark Rutte wil niet reageren op trending #kutland: "Ik heb nu vakantie" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Mark Rutte uitgejouwd in Groningen: "Oprutte weg met dit kabinet" (video)

Bezoek Groningen
Demissionair premier Mark Rutte bezoekt Groningen vanwege de schadeafhandeling na de destructieve aardbevingen in de provincie. Rutte gaat vandaag ook praten over versterking van de gebouwen in de regio en de energietransitie.

Bekijk het fragment van De Telegraaf hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV