Humberto gemist? Jan de Jong over discriminatie via social media in de voetbalwereld

Humberto gemist? Jan de Jong over discriminatie via social media in de voetbalwereld

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 12 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? <em>Jan de Jong</em> over discriminatie via social media in de voetbalwereld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 12 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Discriminatie in de voetbalwereld is nog steeds aanwezig, vooral via social media. Jan de Jong, directeur Eredivisie CV, vindt dat je alleen nog op social media moet kunnen met je eigen identiteit en herkenbaar in beeld: "Daar moeten we als samenleving over na gaan denken. Er zijn teveel mensen die de lafheid hebben om vanaf hun zolderkamertje iets te roepen." Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Jan de Jong over discriminatie via social media in de voetbalwereld

Discriminatie in de voetbalwereld is nog steeds aanwezig, vooral via social media. Jan de Jong, directeur Eredivisie CV, vindt dat je alleen nog op social media moet kunnen met je eigen identiteit en herkenbaar in beeld: "Daar moeten we als samenleving over na gaan denken. Er zijn teveel mensen die de lafheid hebben om vanaf hun zolderkamertje iets te roepen."

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Jan de Jong over discriminatie via social media in de voetbalwereld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV