Tragisch ongeluk in Wehl: "Ik hoop dat het andere meisje het redt" (video)

Tragisch ongeluk in Wehl: "Ik hoop dat het andere meisje het redt" (video)

Het Gelderse dorpje Wehl is in shock na de vondst van twee vermiste vrouwen. De twee vrouwen van 19 en 22 jaar werden achter een bosschage aangetroffen in een verongelukte auto. Een van de twee vrouwen is om het leven gekomen. De twee waren volgens de familie met een zwarte Mitsubishi Colt vanuit Doetinchem richting Wehl vertrokken voor een afterparty. Daar kwamen ze echter nooit aan.

Tragisch ongeluk in <em>Wehl</em>: &quot;Ik hoop dat het andere meisje het redt&quot; (video) Het Gelderse dorpje Wehl is in shock na de vondst van twee vermiste vrouwen. De twee vrouwen van 19 en 22 jaar werden achter een bosschage aangetroffen in een verongelukte auto. Een van de twee vrouwen is om het leven gekomen. De twee waren volgens de familie met een zwarte Mitsubishi Colt vanuit Doetinchem richting Wehl vertrokken voor een afterparty. Daar kwamen ze echter nooit aan. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven Bekijk ook Video: Lionel Messi krijgt deel PSG-salaris uitbetaald in cryptomunten Bekijk deze video » Video: extreme hitte in het zuiden van Europa op komst Bekijk deze video »
Nieuws :
Tragisch ongeluk in Wehl: "Ik hoop dat het andere meisje het redt" (video)

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tragisch ongeluk in Wehl: "Ik hoop dat het andere meisje het redt" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV