Terugkijken: persconferentie 13 augustus door Mark Rutte en Hugo de Jonge over komende maanden

Terugkijken: persconferentie 13 augustus door Mark Rutte en Hugo de Jonge over komende maanden

Op vrijdag 13 augustus hebben we weer een persconferentie gehad van Mark Rutte en Hugo de Jonge over het huidige coronabeleid en hoe de komende maanden eruit gaan zien. De besmettingen nemen af na het aanscherpen van de regels, maar is het ook tijd voor versoepelingen?

Terugkijken: <em>persconferentie 13 augustus</em> door Mark Rutte en Hugo de Jonge over komende maanden Op vrijdag 13 augustus hebben we weer een persconferentie gehad van Mark Rutte en Hugo de Jonge over het huidige coronabeleid en hoe de komende maanden eruit gaan zien. De besmettingen nemen af na het aanscherpen van de regels, maar is het ook tijd voor versoepelingen? Bekijk ook Diederik Jekel in RTL Boulevard: "Hoop op versoepelingen levert juist piek op" Bekijk deze video » EenVandaag: Red Team-lid Ginny Mooy vindt loslaten 1,5 meter "veel te optimistisch" Bekijk deze video » HogescholenHogescholen krijgen meer vrijheid, zo hoeven studenten en leraren zich niet meer te houden aan de anderhalve meter regel vanaf maandag 30 augustus. Festivalorganisatoren, nachtclubs en evenementen moeten echter nog langer wachten, verder versoepelen zit er helaas nog niet in. Wel wordt de datum 20 september genoemd om eventueel afscheid te nemen van de anderhalve meter afstand. Bekijk de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge hieronder. Bekijk ook Kijk LIVE naar de persconferentie van Rutte en De Jonge van 13 augustus Bekijk deze video » Mirjam van Praag in Op1 over openen hoger onderwijs: "Prettig dat studenten prioriteit krijgen" Bekijk deze video » Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus niet eens met openen hogescholen: "Veel te snel" Bekijk deze video »
Kijktip :
Terugkijken: persconferentie 13 augustus door Mark Rutte en Hugo de Jonge over komende maanden

Hogescholen
Hogescholen krijgen meer vrijheid, zo hoeven studenten en leraren zich niet meer te houden aan de anderhalve meter regel vanaf maandag 30 augustus. Festivalorganisatoren, nachtclubs en evenementen moeten echter nog langer wachten, verder versoepelen zit er helaas nog niet in. Wel wordt de datum 20 september genoemd om eventueel afscheid te nemen van de anderhalve meter afstand.

Bekijk de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge hieronder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie 13 augustus door Mark Rutte en Hugo de Jonge over komende maanden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV