Lars ten Caat bij Humberto: "Glanerbrug is wél klaar voor mijn nagellak"

Lars ten Caat bij Humberto: "Glanerbrug is wél klaar voor mijn nagellak"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 13 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Lars ten Caat uit het Overijsselse dorp Glanerbrug mocht niet met gelakte nagels achter de kassa bij de Jumbo, omdat het dorp volgens zijn werkgever 'daar nog niet klaar voor is'. Bij Humberto deed hij zijn verhaal.

Lees verder onder de video.

Lars ten Caat bij <em>Humberto</em>: &quot;Glanerbrug is wél klaar voor mijn nagellak&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 13 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Lars ten Caat uit het Overijsselse dorp Glanerbrug mocht niet met gelakte nagels achter de kassa bij de Jumbo, omdat het dorp volgens zijn werkgever 'daar nog niet klaar voor is'. Bij Humberto deed hij zijn verhaal. Lees verder onder de video. "Glanerbrug is wél klaar"Lars vertelde bij Humberto zijn kant van het verhaal. "Ik hoor heel veel positieve reacties, uit het hele dorp. (...) Een oude man stak bijvoorbeeld een duim naar me op." Ook op social media krijgt Lars veel bijval. Het leidt tot een duidelijke conclusie: de Jumbo-werkgever had het mis. Glanerbrug is wél klaar voor de nagellak van Lars. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lars ten Caat bij Humberto: "Glanerbrug is wél klaar voor mijn nagellak"

"Glanerbrug is wél klaar"
Lars vertelde bij Humberto zijn kant van het verhaal. "Ik hoor heel veel positieve reacties, uit het hele dorp. (...) Een oude man stak bijvoorbeeld een duim naar me op." Ook op social media krijgt Lars veel bijval. Het leidt tot een duidelijke conclusie: de Jumbo-werkgever had het mis. Glanerbrug is wél klaar voor de nagellak van Lars.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lars ten Caat bij Humberto: "Glanerbrug is wél klaar voor mijn nagellak" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV