Op1: mogen werkgevers in de zorg weten of hun personeel gevaccineerd is?

Op1: mogen werkgevers in de zorg weten of hun personeel gevaccineerd is?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Kamerlid van D66 Jan Paternotte was gisteravond te gast bij Op1. In Het Financieele Dagblad stelde hij namelijk dat "leidinggevenden van zorginstellingen moeten kunnen weten of medewerkers gevaccineerd zijn, zodat ze kinderen en patiënten een veilige omgeving kunnen bieden". Politiek een lastig thema, maar Diederik Gommers deelt de mening van Paternotte. "Als het voor de bescherming is van risicopatiënten."

<em>Op1</em>: mogen werkgevers in de zorg weten of hun personeel gevaccineerd is? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Kamerlid van D66 Jan Paternotte was gisteravond te gast bij Op1. In Het Financieele Dagblad stelde hij namelijk dat "leidinggevenden van zorginstellingen moeten kunnen weten of medewerkers gevaccineerd zijn, zodat ze kinderen en patiënten een veilige omgeving kunnen bieden". Politiek een lastig thema, maar Diederik Gommers deelt de mening van Paternotte. "Als het voor de bescherming is van risicopatiënten." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: mogen werkgevers in de zorg weten of hun personeel gevaccineerd is?

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: mogen werkgevers in de zorg weten of hun personeel gevaccineerd is? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV