Op1: Seweta Zirak maakt zich zorgen om vrouwen nu de Taliban weer oprukken

Op1: Seweta Zirak maakt zich zorgen om vrouwen nu de Taliban weer oprukken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De vrees voor een burgeroorlog in Afganistan neemt toe, nu de Taliban weer oprukken. Seweta Zirak maakt zich daarnaast ook grote zorgen om de positie van vrouwen, meisjes en de LHBTIQ+-gemeenschap. "Ik knijp mezelf elke dag, maar ik word niet wakker uit deze nachtmerrie. Afghanistan is op dit moment een hel op aarde en ik voel me machteloos."

<em>Op1</em>: Seweta Zirak maakt zich zorgen om vrouwen nu de <em>Taliban</em> weer oprukken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De vrees voor een burgeroorlog in Afganistan neemt toe, nu de Taliban weer oprukken. Seweta Zirak maakt zich daarnaast ook grote zorgen om de positie van vrouwen, meisjes en de LHBTIQ+-gemeenschap. "Ik knijp mezelf elke dag, maar ik word niet wakker uit deze nachtmerrie. Afghanistan is op dit moment een hel op aarde en ik voel me machteloos." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Seweta Zirak maakt zich zorgen om vrouwen nu de Taliban weer oprukken

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Seweta Zirak maakt zich zorgen om vrouwen nu de Taliban weer oprukken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV