NOS Explainer: na twintig jaar is Afganistan terug bij af, hoe kan dat?

NOS Explainer: na twintig jaar is Afganistan terug bij af, hoe kan dat?

<em>NOS Explainer</em>: na twintig jaar is Afganistan terug bij af, hoe kan dat? Na twintig jaar is Afghanistan terug bij af. De NAVO-troepen zijn weg, de Taliban nemen het land over en de situatie voor de Afghanen is compleet uitzichtloos. Eigenlijk zoals we het land denken te kennen. Maar Afghanistan is heel veel meer dan dat. Ooit was het zelfs een populaire reisbestemming en een hasj-walhalla voor hippies. Hoe is Afganistan geworden wat het nu is? Je hoort het in bovenstaande video van NOS Explainer. Bekijk de video van NOS Explainer hierboven. Bekijk ook Video: Hoe groot is de kans dat jouw festival doorgaat deze zomer Bekijk deze video » NOS Explainer: van wie is de ruimte? (video) Bekijk deze video » NOS Explainer: zijn de Olympische Spelen te bloot? Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Explainer: na twintig jaar is Afganistan terug bij af, hoe kan dat?

Na twintig jaar is Afghanistan terug bij af. De NAVO-troepen zijn weg, de Taliban nemen het land over en de situatie voor de Afghanen is compleet uitzichtloos. Eigenlijk zoals we het land denken te kennen. Maar Afghanistan is heel veel meer dan dat. Ooit was het zelfs een populaire reisbestemming en een hasj-walhalla voor hippies. Hoe is Afganistan geworden wat het nu is? Je hoort het in bovenstaande video van NOS Explainer.

Bekijk de video van NOS Explainer hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Explainer: na twintig jaar is Afganistan terug bij af, hoe kan dat? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV