Video: deze unieke kunstwerken komen van Banksy

Video: deze unieke kunstwerken komen van Banksy

Banksy is wereldberoemd om zijn unieke en maatschappelijke kunstwerken. Zijn werk heeft vaak een politiek boodschap en is in verschillende landen te bewonderen, mensen betalen er miljoenen voor op veilingen. Nu zijn er opnieuw kunstwerken verschenen van de kunstenaar.

__ Bekijk de video van NOS hieronder.__

Video: deze unieke kunstwerken komen van <em>Banksy</em> Banksy is wereldberoemd om zijn unieke en maatschappelijke kunstwerken. Zijn werk heeft vaak een politiek boodschap en is in verschillende landen te bewonderen, mensen betalen er miljoenen voor op veilingen. Nu zijn er opnieuw kunstwerken verschenen van de kunstenaar. __ Bekijk de video van NOS hieronder.__ Bekijk ook Zien: kunstenaar Banksy maakt bijzonder schilderij voor zorgpersoneel Bekijk deze video » Video: mysterieuze Banksy vertelt hoe hij zijn iconische kunst maakt Bekijk deze video » Video: enorme rat van Banksy te koop in Nederland Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: deze unieke kunstwerken komen van Banksy of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV